Inschrijfformulier activiteiten

Op deze pagina kan het inschrijfformulier worden ingevuld voor de activiteiten van Brede School ’t WijdeNest. Voor meer informatie over de activiteiten verwijzen wij naar ons activiteitenprogramma op deze website. Met uw inschrijving gaat u automatisch akkoord met publicatie van foto’s op deze website en het versturen van e-mail berichten over activiteiten van de Brede School. Brede School 't WijdeNest kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, beschadiging en/of vermissing van eigendommen. Tijdens de activiteiten vallen de kinderen onder de wettelijke aansprakelijkheid en de verzekering van het individu.

Maak een keuze in ons aanbod van activiteiten.

Per kind vult u één inschrijfformulier in. Vink de activiteit(en) aan en vul daarna alle verplichte velden in. Eindig de inschrijving door te klikken op het veld: aanvraag versturen. U krijgt na het versturen van het inschrijfformulier een automatische bevestiging op uw e-mailadres. Uw kind staat daarna ingeschreven. In de dagen erna ontvangt u op uw e-mailadres een bevestiging van deze inschrijving.

Wij genereren de inschrijvingen op basis van binnenkomst. Er zit enige tijd tussen het versturen en het verwerken van de ontvangen inschrijvingen. Het kan zijn dat u uw kind heeft ingeschreven voor een activiteit welke al vol is. Wij sturen u dan een e-mail bericht. Mochten er wijzigingen zijn in het programma zoals het vervallen of verschuiven van een activiteit vanwege te weinig aanmeldingen, dan ontvangt u van ons altijd een bericht.

Activiteiten Kosten Datum Ik doe mee
SWAMP Huiskamer vrijdag 23 april Gratis 23-4-2021
SWAMP Huiskamer woensdag 28 april Gratis 28-4-2021
SWAMP Huiskamer vrijdag 7 mei Gratis 7-5-2021
SWAMP Huiskamer woensdag 12 mei Gratis 12-5-2021
SWAMP Huiskamer vrijdag 21 mei Gratis 21-5-2021
SWAMP Huiskamer woensdag 26 mei Gratis 26-5-2021

Brede School 't WijdeNest

Brede School ’t WijdeNest is opgericht in 2004 en is een van de eerste Brede Scholen in Nederland.