Ons activiteitenaanbod vind u op deze pagina.

SWAMP Chill-avond

Wanneer? vrijdagavond 30 augustus, 13 en 27 september 2019.

Hoe laat? 19:00 tot 21:30 uur.

Voor wie? Combinatieklassen 7/8, groep 8 en 12 + voortgezet onderwijs.

Wat kost dat dan? Entree is gratis, consumpties zijn te koop, limonade is gratis.

Wat kan je bij ons doen? Xbox, Playstation, voetbaltafel, tafeltennis, voetbal buiten, films kijken.

Waar is dat? Dorpshuis de Wiekslag Molenweg 25, Wijdenes.

Pirates van het HutteNest

Maandag 19 augustus betaling deelnemers 09:30 - 10:00 uur
Maandag 19 augustus bouwen 10:00 - 14:00 uur
Dinsdag 20 augustus bouwen 10:00 - 14:00 uur
Woensdag 21 augustus bouwen 10.00 - 14:00 uur
Donderdag 22 augustus bouwen 14.30 - 20:00 uur
Donderdag 22 augustus kijkavond 18.00 - 20.00 uur

Kosten bedragen € 20,- per week per kind . Dat is inclusief drinken, lunch, wat lekkers én een barbecue op donderdagavond. Betalen kunt u op 19 augustus.

Per hut mogen groepen kinderen uit maximaal 8 personen bestaan. Je mag met elkaar een groepje vormen maar individueel kun je ook bouwen! Groepsindeling en voorkeur geef je door op maandagochtend tijdens het betalen.

Per kind graag een hamer meegeven voorzien van naam, de hamers blijven gedurende de bouwdagen in ons bezit, Op donderdagavond gaan ze mee terug. Wilt u uw kind(eren)bij zonnig weer thuis insmeren met zonnebrand? In de limonadetent is ook zonnebrand aanwezig.

HutteNest is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m 8 basisschool en het V.O. Vul voor 10 augustus per kind het inschrijfformulier in op deze website. In het opmerkingenveld kunt u uw voorkeur invullen voor ouderlijke hulp.

Onze jongeren vrijwilligers begeleiden met bouwen tijdens het HutteNest. Wij vragen de ouders om één dagdeel te helpen bij het afbreken van het Huttendorp op vrijdag 23 augustus 09:00 - 12:00 uur.

Met het opbouwen hebben wij nu al voldoende hulp. U kunt uw voorkeursdatum aangeven tijdens de inschrijving van uw kind. Wij roosteren in op basis van binnengekomen aanmeldingen. 

De ouder kind adviseurs in Drechterland

De Ouder Kind adviseurs in uw gemeente. Voor vragen of zorgen over opgroeien en opvoeden. Wie zijn uw Ouder Kind Adviseur? Caroline van Duuren is er voor de kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar en hun ouders/verzorgers. Elles Keuper is er voor de kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouders/verzorgers.


Wat doen zij? Zij bieden:
• Opvoedondersteuning aan ouders, bijvoorbeeld bij opvoedingsproblemen of bij ingrijpende gebeurtenissen zoals een overlijden of een echtscheiding;
• kinderen een luisterend oor en geeft steun en tips;
• ondersteuning aan de peuter- en basisschool, bijvoorbeeld door mee te denken/praten over kinderen waar zorg om is (alleen met toestemming van de ouders);
• hulp en ondersteuning aan ouders bij het doorverwijzen naar andere hulpverlening.

Voor wie is de Ouder Kind adviseur? Voor álle ouders, kinderen, pedagogisch medewerkers en leerkrachten. Snel en goed bereikbaar: zij bezoeken elke peuter- én basisscholen in de gemeente Drechterland. Toegankelijk en informatief: zij organiseren de aanschuiftafels. Caroline bezoekt de koffieochtendjes op peuterscholen. Elles doet het inloopspreekuur op aantal scholen.
Wanneer een Ouder Kind adviseur? Bij vragen of zorgen over opvoeden en opgroeien. De Ouder Kind adviseur biedt advies én hulp en laat niet los tot geregeld is wat nodig is voor het kind.
Hoe meldt U zich aan? Zonder verwijzing kunt u zich aanmelden via de peuter of basisschool of direct bij de Ouder Kind adviseur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor verdere informatie staan zij u graag te woord. Een terugkoppeling naar school is niet verplicht, maar wel wenselijk in het belang van uw kind.

Contactgegevens zijn:
c.vanduuren@drechterland.nl T: 0647462377
elles@opvoedpakket.nl m:0646442726

Inschrijfformulier

Op deze pagina kan het inschrijfformulier worden ingevuld voor de activiteiten van Brede School 't WijdeNest. Voor meer informatie over de activiteiten verwijzen wij naar ons activiteitenprogramma op deze website.

Spelregels

Inschrijven voor cursussen en activiteiten kunt u doen via ons digitale inschrijfformulier welke u vind onder de button; inschrijfformulier. Deelnemen kan alleen als u of uw kind woonachtig is in Wijdenes, Oosterleek of Schellinkhout.

Brede School 't WijdeNest

Brede School ’t WijdeNest is opgericht in 2004 en is een van de eerste Brede Scholen in Nederland.