Ons activiteitenaanbod vind u op deze pagina.

SWAMP TIENERAVONDEN

Historische W2O wandeling voor tieners op vrijdag 12 juli

Laatste tienerinloop van het seizoen met spectaculaire historische (W2O) wandeling door Wijdenes onder leiding en het verhaal van Hans en Annemiek door het dorp. Gratis eten en drinken en gratis entree. Inloop 19:00 uur en start wandeling om 19:30 uur. Adres: Molenweg 25 Wijdenes. Opgave niet nodig, reserveren mag wel, stuur een e-mail naar [email protected]

 

 

 

7 Slotenloop

GA JIJ MEE OP ONZE 7 SLOTENLOOP?

Groep 8 en voortgezet onderwijs
Locatie: Kerkbuurt 52 Wijdenes
zondag 14 juli 13.00- 17.00 uur

• Inclusief limonade en een snack.
• Trek oude kleren en schoenen aan.
• Schoenen dragen is verplicht.
• Neem een handdoek mee, je wordt vies.
• Neem de contactgegevens van je ouders mee.

Inschrijving verplicht/ Inschrijven kan t/m 10 juli via email:
[email protected]

TimmerFest WijdeNest

Maandag 26 augustus 9.30-13.00 uur
Dinsdag 27 augustus 9.30-13.00 uur
Woensdag 28 augustus 9.30-13.00 uur
Donderdag 29 augustus 14.30-20.30 uur om 18.00 uur barbecue voor iedereen

Voor feestbeesten van groep 3 t/m 8 deelname €20-, per kind, graag gepast en contant. Inclusief lunch, drinken en BBQ.

Per hut mogen groepen van 8 feestbeesten bestaan. Alleen bouwen mag ook! Je voorkeur geef je maandagochtend door tijdens het betalen,.

MOI SPEULEN komt Woensdag leren hoe je vuur maakt en broodjes bakt!
Donderdag avond is er gratis BBQ en kijkavond voor ouders, broer en zus! Daarna gaan we samen met de ouders de hutten afbreken.

Per feestbeest graag een hamer meegeven voorzien van naam. Op donderdagavond gaan ze mee terug. Wilt u uw feestbeest(en) bij zonnig weer thuis insmeren met zonnebrand?

Reserveren verplicht, via onze inschrijfpagina.

Festivalterrein: Kerkbuurt 52 Wijdenes

Repair Café Wijdenes

Repair café heeft even vakantie maar staat weer voor u klaar de 1e zaterdag, 7 september 2024.

Wat doe je met een koffiezetapparaat of een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Weggooien? Mooi niet! Repair Café Wijdenes in Dorpshuis de Wiekslag is er elke 1e zaterdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur. 

Er staan diverse vrijwillige reparateurs klaar om gratis te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. Mensen die het Repair Café bezoeken, nemen van thuis kapotte spullen mee. Broodroosters, lampjes, föhns, fietsen, speelgoed, servies... alles wat het niet meer doet, is welkom. En maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.

Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Als je samen met een tot dan toe onbekende buurtgenoot een fiets, een cd-speler of een broek hebt gerepareerd, bekijk je die persoon toch anders als je hem of haar de volgende keer op straat tegenkomt. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Elke 1e zaterdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur is het Repair Café Wijdenes open. Terwijl u wacht op de reparatie is er mogelijkheid tot het drinken van een kopje koffie of thee.

Wij zoeken nog mensen die tijdens de Repair Cafés de functie van gastvrouw/heer willen vervullen. U zorgt voor koffie en thee, heet de bezoekers welkom en fungeert als aanspreekpunt voor zowel de bezoekers als de reparateurs in het Repair Café. Interesse? Stuur een bericht naar: [email protected]

 

Inschrijfformulier

Op deze pagina kan het inschrijfformulier worden ingevuld voor de activiteiten van Brede School 't WijdeNest. Voor meer informatie over de activiteiten verwijzen wij naar ons activiteitenprogramma op deze website.

 

 

Spelregels

Inschrijven voor cursussen en activiteiten kunt u doen via ons digitale inschrijfformulier welke u vind onder de button; inschrijfformulier. Deelnemen kan alleen als u of uw kind woonachtig is in Wijdenes, Oosterleek of Schellinkhout.

Brede School 't WijdeNest

Brede School ’t WijdeNest is opgericht in 2004 en is een van de eerste Brede Scholen in Nederland.