Samen koken bij Smaakcentrum West-Friesland in Hem

 

Data: woensdag 22, 29 mei en 5 juni 2024
Tijd: van 14.45 tot 17:30 uur
Doelgroep: groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs
Kosten: per koppel € 37,50,- inclusief eten en drinken
Locatie: smaakcentrum West-Friesland, Middenweg 5 Hem

Steeds meer mensen zijn bewuster van voeding en de herkomst ervan. Puur en gezond eten is absoluut een trend. Samen met je vader of moeder, opa, oma of misschien wel je tante ga je op een zelf ontdekkende en avontuurlijke manier kennis maken met de wondere wereld van gezonde voeding. Welke suikers of vetten zijn bijvoorbeeld goed of slecht en wat voor lekkers kunnen wij in de tuin kweken? Maar het moet natuurlijk vooral leuk en lekker zijn..... Let op! Dit is een duo activiteit, je geeft je dus op per koppel.

Kosten bedragen € 37,50,- per duo kind-ouder/verzorger. Dit is inclusief het eten wat gemaakt wordt en drinken. Betaling graag contant en bij aanvang van de les. Vermeld a.u.b. bij de reservering in het opmerkingenveld welke volwassenen er komt. Per les komt er met het kind steeds een volwassene mee. Het is geen probleem als de ouder wisselt met tante, opa, oma etc.

Op onze inschrijfpagina op deze site kun je je aanmelden voor deelname. Wilt u in het opmerkingenveld achterlaten met welke ouder/oom/tante uw kind komt?

Brede School 't WijdeNest

Brede School ’t WijdeNest is opgericht in 2004 en is een van de eerste Brede Scholen in Nederland.