Sport na school in Wijdenes

Na een klein onderzoek onder de leerlingen gedaan te hebben blijkt er niet veel naschoolse sport te zijn in Wijdenes zelf. Als kinderen willen sporten moeten ze veelal buiten het dorp aan de slag.
Er blijkt behoefte te zijn aan meer buitenschoolse (sport) activiteiten in Wijdenes. Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met de Brede School ’t WijdeNest waarbij we tot het volgende idee zijn gekomen: een wekelijks naschools moment, waarvan de inhoud om de week wisselt.

De opzet is dat de kinderen om de week een sportles krijgen van mij en de andere week een activiteit van een van de ouders.
Nu ben ik op zoek naar ouders met een talent die op de donderdagmiddag van 14:30-15:30 samen met de kinderen een sportactiviteit willen doen. Ook kunnen we in samenwerking met de Brede School ’t WijdeNest kijken wat er op het gebied van cultuur te organiseren is. I.V.M het corona virus zal niet alles mogelijk zijn. Wij zullen tijdens deze lessen de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Lijkt het u leuk om samen met de kinderen een keer een leuke middag te beleven, geef je dan snel op via mdevent@teamsportservice.nl dan kunnen we daarna verder in contact gaan over wat u wilt doen, hoe vaak en hoe we dat kunnen inplannen.


Met sportieve groet,
Marco de Vent.

 

Brede School 't WijdeNest

Brede School ’t WijdeNest is opgericht in 2004 en is een van de eerste Brede Scholen in Nederland.